Project | Boels Party & Events Magazine

Een magazine… Zó leuk!
Mijn werk als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver is ontzettend veelzijdig en afwisselend.
Elke klant vraagt om een andere insteek, een andere kijk en een andere aanpak. De ene klant vraagt meer strategie, de andere meer creativiteit.
Een écht pareltje om aan te mogen meewerken was het magazine van Boels Party & Events.

Vanaf het allereerste idee tot en met de volledige coördinatie en uitvoering van redactie, opmaak- en drukwerkbegeleiding was ik nauw betrokken.
Met vragen als: Waarom doen we dit? Voor wie doen we dit? Met welk doel doen we dit? begon het idee voor het concept van een magazine. Vervolgens keken we gezamenlijk naar de vorm en inhoud. Toen kon worden gestart met de inhoud; interviews, tekstschrijven, vertalingen, fotografie. Nadat al het werk verzameld was kon Ideebv aan de slag met de opmaak.
En dan komt het moment na vele uren werken en samenwerking dat daar de drukklare variant staat, op je scherm. En die, die mag naar de drukker. Uiteindelijk zijn er zowel gedrukte als digitale exemplaren van het Boels Party & Events magazine gedeeld met klanten, relaties en andere geïnteresseerden.

Een prachtig eindresultaat om trots op te zijn dat voortkwam uit een intensieve samenwerking tussen Boels Party & Events, Ideebv Maastricht, Drukkerij Haletra en Danndeelion Tekst & Communicatie.

 

Enkele pagina’s van het eindresultaat:

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *