Blog

SCHUNCK Zomerprogramma

In de zomervakantie is er extra tijd om nieuwe dingen te leren en leuke dingen te doen. Ook bij SCHUNCK hoef je je in de zomer zéker niet te vervelen!
Ook in 2021 kon je kiezen uit een boordevol programma van workshops, een speurtocht naar het groen in Heerlen en de leukste activiteiten in de bieb en het museum.

Ik mocht ondersteunen bij het vermarkten van dit leuke, informatieve en speelse zomerprogramma voor het hele gezin.

Project | Boels Party & Events Magazine

Een magazine… Zó leuk! Mijn werk als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver is ontzettend veelzijdig en afwisselend. Elke klant vraagt om een andere insteek, een andere kijk en een andere aanpak. De ene klant vraagt meer strategie, de andere meer creativiteit. Een écht pareltje om aan te mogen meewerken was het magazine van Boels Party &…

Read More

Project | Commercieel tekstschrijven

Commercieel tekstschrijven kan bijvoorbeeld in de vorm van een advertorial. Een advertorial is de mix tussen een advertentie en een artikel. Oftewel: een advertentie, in de vorm van een redactioneel artikel. Daardoor ontstaat er een ogenschijnlijk objectieve publicatie. Advertorials lijken meer nieuwswaarde te bevatten dan gewone advertenties. De redactionele opmaak suggereert dat. Bron: Wikipedia, jaja! …

Read More

Project | Gastouderopvang Lotus

Danndeelion hielp Jaimy, van Gastouderopvang Lotus, met het schrijven van de teksten voor de gloednieuwe website van haar kinderopvang. Teksten die passen bij de opvang en die passen bij haar, als gastouder. 

Read More

Project | Video coördinatie Boels Party & Events Prowein

Video coördinatie, van idee tot script en uiteindelijk mee op pad om videograaf Shem-E te begeleiden en het verhaal van Boels Party & Events tijdens Prowein over te brengen. N.a.v. mijn aanwezigheid en indrukken schreef ik achteraf teksten over Boels Party & Events tijdens Prowein voor o.a. de website en nieuwsbrief.   Prowein | 1,5 miljoen glazen…

Read More

BLOG | IRONMAN, content die raakt

Een sportief evenement dat onwerkelijk lijkt: eerst 3,8 km zwemmen in de Maas om vervolgens 180 km te fietsen en tussen de 8 en 16 uur later te finishen na ook nog een marathon te hebben gelopen.

Read More

Blog | Zin & onzin van letters

 De zin en onzin van letters 26 unieke letters: samen, alleen of apart? Letters krijgen meestal pas betekenis wanneer ze worden samengevoegd tot een woord, een zin, een alinea of een hoofdstuk.

Read More